David Pappie announced official Dutch representative at MCBW Opening

David Pappie (directeur Topsectoren en Industriebeleid bij het directoraat-generaal Bedrijfsleven en Innovatie van het ministerie van Economische Zaken) zal namens Nederland aanwezig zijn bij de officiële opening van MCBW op maandag 22 februari. Pappie zal onder andere deelnemen aan een podiumgesprek.

David Pappie is met ingang van 1 november 2015 directeur Topsectoren en Industriebeleid bij het directoraat-generaal Bedrijfsleven en Innovatie van het ministerie van Economische Zaken. Hij volgt hiermee Guido Landheer op, die sinds 1 juni 2015 werkzaam is als plaatsvervangend directeur-generaal Buitenlandse Economische Betrekkingen bij het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Drs. D. Pappie MBA is sinds 1989 werkzaam bij Shell Chemicals, onder meer in Rotterdam en Houston, in verschillende commerciële en leidinggevende functies. Momenteel is hij General Manager Commercial Excellence en Director Shell Chemicals Europe BV in Rotterdam. Daarvoor was hij onder andere vice-president Recruitment bij Shell International in Den Haag. David Pappie studeerde Farmaceutische Chemie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en Business Administration aan de Rotterdam School of Management van de Erasmus Universiteit.

Comments are closed