Nederland Partnerland MCBW2016

2016-0

Sinds 2015 kent de Munchen Creative Business Week, Duitslands grootste designevent, het fenomeen ‘partnerland’, Denemarken viel het eerste jaar deze eer ten deel, Nederland is dit jaar Partnerland. Deze site biedt een overzicht van alle ‘Nederlandse’ evenementen: tentoonstellingen, workshops, conferentie etc, etc, waar Nederland of een Nederlander op de een of andere manier bij betrokken is. Hetzij als onderwerp, als deelnemer of als organisator. Voor de officiële site klik hier

Eind mei heeft het Topteam Creatieve Industrie besloten om de München Creatieve Business Week 2016 aan te wijzen als strategische beurs. Op 15 juni werd Nederland in München als ‘Partnerland’ gepresenteerd, o.a. door middel van een presentatie van Jeroen van Erp. Een en ander was het gevolg van diverse gesprekken met de organisatie van, en bezoeken aan dit event van de Nederlandse creatieve industrie in 2014 en 2015.

Nederland Partnerland MCBW 2016 onder het merk ‘CreativeHolland’ is mede mogelijk is gemaakt door het Ministerie van Buitenlandse Zaken en wordt georganiseerd door de Federatie Dutch Creative Industries. Zowel het Nederlandse Consulaat Generaal in München als de Ambassade in Berlijn zijn geïnformeerd en betrokken bij de realisering van het project.

0 Comments

You can post comments in this post.


  • Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

    Mr WordPress 9 years ago


Post A Reply